Over Cellar33

Als je in een restaurant of wijnbar een lekkere wijn ontdekt, wil je daar ook thuis van kunnen genieten… En als je online wijn bestelt, wil je deze eigenlijk eerst proeven! Cellar33° combineert het beste van twee werelden: het gemak van online bestellen met het genieten van dezelfde wijn, uit en thuis!

Cellar33° opent wijnkelders die voor anderen gesloten blijven.

Cellar33° heeft een bijzonder assortiment wijnen die verkrijgbaar zijn bij aangesloten wijnbars en restaurants. Dit assortiment is niet alleen verkrijgbaar bij deze wijnbars of restaurants maar is ook te voor thuis te bestellen via deze website of app. Voor een aantrekkelijke online prijs haal je je favoriete wijn in huis. Bestellen is makkelijk en je wijn wordt binnen 2 werkdagen bezorgd.

Proef, ontdek en geniet!

Cellar33° maakt het makkelijk om mooie wijnen te proberen én terug te vinden. Deze website of app bevat álle wijnen uit het Cellar33° assortiment. Hieruit maken de bij Cellar33° aangesloten restaurants en wijnbars allemaal hun eigen unieke selectie. Dus bij elke proeflocatie vind je een andere wijnkaart en begint je wijnavontuur opnieuw! Dat een aantal wijnen exclusief via Cellar33° verkrijgbaar zijn, maakt het natuurlijk extra speciaal…